HELENE EDLER DUO
 

     
Helene Edler Duo spiller standardlåter fra ”The Great  American Songbook” både  med og uten komp.
Kompet er spilt inn på PAN lydstudio av dyktige musikere som vi har med oss på en minnepinne.
I tillegg framføres Eva Cassidy-låter og piano og sang som perler på en snor.
I tillegg til rene konserter egner vi oss til alle typer arrangementer som dansetilstelninger, jazzklubber, seminarer, bryllup, firmafester, eventer, underholdning, taffelmusikk osv. Vi har også et julerepertoar til den tiden på året!

Duoen består av Helene Edler Lorentzen på vokal og Tron Syversen på piano. Helene er oppvokst i Oslo men har vært bosatt i Lørenskog de 20 siste årene. En allsidig vokalist men stort spenn i stemmen fra dyp alt til lys sopran. Hun er fast vokalist i Lillestrøm Storband, har eget band med til sammen 8 medlemmer ”Helene Edler Happy JazzBand” og synger i tillegg World Music med Tron Syversen på piano og på hans komposisjoner. Helene fanger publikum med sin humor og varme og leverer nydelig sang med en vakker stemme som målbinder lytterne og gjør salen stille.

Tron Syversen er fra Lillestrøm og driver TK-music og PAN Lydstudio på Skjetten. Der har han produsert sin egen Relax Music som selges over hele verden. Utallige andre musikere som har snekret musikken sin i Pan Lydstudio. I tillegg spiller han også trompet i Lillestrøm Storband og piano i Helene’s Happy JazzBand der han også arrangerer låténe.

 

Duoen lover god stemning og vakre og glade toner av melodier som har blitt udødeliggjort av storhetene i populærmusikken!

Helene Edler Duo
Helene Edler Lorentzen: 9973 2785 / edlerhelene@hotmail.com
Tron Syversen: 9201 3839 / post@pan.no