Pan.no 
Ved TK Music Production as

Generell informasjon:

Besøksadresse: Valstadsvingen 2 (Idè Skeidar Møbler), 2013 SKJETTEN.

Postadresse: Valstadsvingen 2 ,   2013 SKJETTEN

E-mail: pos(at)pan.no (eller bruk postkassa til venstre. Husk navn, adresse og telefonnummer ved bestilling)

Telefonnr.: 63 84 33 30 (10-16)
Mobil ved studioforespørsler og ting som haster: 92013839
Telefax: 63 84 49 70

Åpningstider: Vanligvis mellom 10.00 og 16.00. Vi er ofte til stede også etter kl 16, men da tar vi kun imot kunder etter avtale. Kommer du for å se på noe, må du ringe på forhånd. Vi er ikke så mange, så når vi må levere og hente varer, kan det være tider vi ikke er tilstede. Det hender vi er tilstede på lørdag, ring for å høre.

Priser: Alle oppgitte priser er inkludert mva. dersom det ikke står noe annet. I noen prislister står det priser både med og uten mva. Noen av de brukte varene vi formidler salg på er ikke momsbelagt. Varer vi importerer for videresalg, selges via musikkforretninger i de områder av landet vi har forhandlere.

Betalingsbetingelser: Alle priser er kontant senest ved levering. Varer som ikke hentes her sendes i oppkrav  paypal eller de kan forhåndsbetales på Nettbank etter du har mottatt betalings-info fra oss.

Bestilling: Du kan benytte postkassa til venstre for bestillinger. Oppgi betalingsmåte, navn adresse og pris.   Vi bekrefter bestillingen innen første arbeidsdag etter mottak. I bekreftelsen står det om varen er på lager eller om den må bestilles og evt. beregnet leveringstid og du får oppgitt et ordrenummer som brukes i referanser og ved innbetaling.  Vi bekrefter mottakelse og når varen blir sendt.

14 dagers returrett: Varer som sendes i post, (Fjernsalg) har 14 dagers returrett. Betingelsen er at varen sendes tilbake i samme stand og i samme forpakning. Software der esken er åpnet kan ikke returneres. Vi må også ta visse forbehold på spesial- bestillinger; varer vi normalt ikke har, men bestiller spesiellt til en kunde.

Garanti: Nye varer selges med vanlige gjeldende norske garantibestemmelser etter kjøpsloven. Brukte Hammond og Leslier leveres med 6 måneders garanti (dekker ikke transport mellom kjøper og TK Music). På bruktutstyr gjelder 30 dagers frist for å melde feil.

Tilbake til Pan.no hovedside


Pan.no
TK Musicproduction  AS, Valstadsvingen 2
2013 SKJETTEN. Tlf.63 84 33 30 (12-16) fax. 63 84 49 70
mail: post(at)pan.no


Profesjonelt lydstudio. CD-opptak og produksjon. Salg av keyboards, Hammond & Leslier, musikk & data-utstyr, software, nytt og brukt musikkutstyr. Utleie og reparasjoner.